Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g22g79kcal3.1g12.9g1.5g2.1g
Riisi tumma 19g65kcal1.3g13.4g0.4g0.7g
Tattarisuurimo / -jauho 16g53kcal1.9g9.9g0.3g1g
Hirssisuurimo / -jauho 18g63kcal2g12g0.5g0.6g
Vesi437g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1026g518kcal16.6g96.4g5.4g8.8g
Valittu annoskoko513g259kcal8.3g48.2g2.7g4.4g
Annoskoko puolitettuna256g130kcal4.2g24.1g1.4g2.2g
Arvot/100g100g51kcal1.6g9.4g0.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156241