Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%109g186kcal21.9g0g10.9g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino109g372kcal25.1g57.9g4g6.6g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 175g59kcal5.4g8.6g0.2g0g
Ketsuppi, Felix11g10kcal0.1g2.3g0.1g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g22g61kcal4.2g0g4.8g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g11g39kcal3.1g0.2g3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 26g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Korppujauho 4.4g16kcal0.5g3.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1025g1578kcal127.8g149.4g51g15g
Valittu annoskoko513g789kcal63.9g74.7g25.5g7.5g
Annoskoko puolitettuna256g395kcal32g37.4g12.8g3.8g
Arvot/100g100g154kcal12.5g14.6g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286649