Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka21g17kcal0.7g3.9g0.2g0.2g
Palsternakka 58g37kcal0.3g6.9g0.2g2.6g
Porkkana 58g19kcal0.4g3.2g0.1g1.5g
Juuriselleri 29g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Peruna, keskikokoinen 60g88g53kcal1.3g11.4g0.1g0.8g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl58g18kcal2.7g1.1g0.2g0.9g
Sipuli (käsittelemätön)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)88g205kcal9.9g0.4g17.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g58g164kcal11.1g0g12.9g0g
Persilja 18g4.8kcal0.2g0.2g0g1.4g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g7.3g6.6kcal0.2g0.3g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1025g1080kcal55.2g60.2g63g17.8g
Valittu annoskoko513g540kcal27.6g30.1g31.5g8.9g
Annoskoko puolitettuna256g270kcal13.8g15.1g15.8g4.5g
Arvot/100g100g105kcal5.4g5.9g6.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397566