Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 4.4g15kcal0g3.5g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix8.8g7.9kcal0.1g1.8g0g0g
Tilli, tuore 6.6g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore8.8g2.2kcal0g0.8g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)219g66kcal2.2g13.1g0.4g2.2g
Silakkafilee 263g378kcal42.1g0g23.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1026g940kcal89.2g38.6g47.8g4.6g
Valittu annoskoko513g470kcal44.6g19.3g23.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna256g235kcal22.3g9.7g12g1.2g
Arvot/100g100g92kcal8.7g3.8g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80092