Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1280g1826kcal160g3.8g131.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1067g597kcal90.7g53.3g2.1g0g
Fiber husk (1rkl=10g)107g11kcal1.6g0g0.6g90.7g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g213g1222kcal37.8g14.9g105.8g25.2g
Kauralese 533g1920kcal96g243.2g41.1g93.3g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g533g3200kcal112g35.2g288g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%1280g2944kcal371.2g32g153.6g0g
Leivinjauhe 107g187kcal5.5g40.3g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10240g23815kcal1749.6g845.4g1444.8g419.4g
Valittu annoskoko5120g11908kcal874.8g422.7g722.4g209.7g
Annoskoko puolitettuna2560g5954kcal437.4g211.4g361.2g104.9g
Arvot/100g100g233kcal17.1g8.3g14.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658