Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1280g231kcal7.2g32g5.1g9g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1280g4992kcal0g1254.4g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1280g358kcal7.7g76.2g2.6g32g
Raparperi 1280g431kcal8.8g70.4g1.3g17.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10240g12025kcal47.4g2866g18g117.8g
Valittu annoskoko5120g6013kcal23.7g1433g9g58.9g
Annoskoko puolitettuna2560g3006kcal11.9g716.5g4.5g29.5g
Arvot/100g100g117kcal0.5g28g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731