Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä1502g1652kcal117.2g270.4g7.5g120.2g
Peruna, keskikokoinen 60g1068g641kcal16g138.8g1.1g9.6g
Purjosipuli 234g54kcal4.2g5.6g0.5g4.9g
Persilja 33g9kcal0.5g0.4g0.1g2.7g
Sitruunamehu, laimentamaton33g7kcal0.1g0.5g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g67g587kcal0g0g66.8g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g20g19kcal0.2g3.6g0g0g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.4g0.2g0.6g
Paprika punainen 668g195kcal6.3g30g2.7g12.7g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka801g80kcal8.8g6.4g1.6g8g
Feta, Arla Apetina 3%668g734kcal120.2g13.4g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10240g8016kcal551.2g947g201g317.4g
Valittu annoskoko5120g4008kcal275.6g473.5g100.5g158.7g
Annoskoko puolitettuna2560g2004kcal137.8g236.8g50.3g79.4g
Arvot/100g100g78kcal5.4g9.2g2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449