Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 585g834kcal73.1g1.8g59.9g0g
Sokeri 532g2158kcal0g531.1g0g0g
Fariinisokeri532g2159kcal0g531.1g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1276g1072kcal14g233.5g5.1g23g
Voi 266g1928kcal3.2g1.1g216.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1329g4561kcal135.4g930.4g16g46.5g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g43g170kcal0g42.1g0g0g
Suklaa tumma 532g2746kcal20.7g283.2g164.8g28.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10240g31350kcal495.6g5128.6g923.8g195.6g
Valittu annoskoko5120g15675kcal247.8g2564.3g461.9g97.8g
Annoskoko puolitettuna2560g7838kcal123.9g1282.2g231g48.9g
Arvot/100g100g306kcal4.8g50.1g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276181