Sieni-pekonirisotto ala Tuula

Paloittele sienet ja hienonna sipuli.

Suikaloi ja huuhdo purjo.

Halkaise kirsikkatomaatit.

Kiuhauta vesi (ja viini) kattilassa ja lisää fondi.

Kuullota sipulit ja riisi.

Lisää sienet ja sekoittele.

Kaada kuumaa kasvislientä vähitellen.

Keitä sekoittaen niin, että neste imeytyy riisiin.

Lisää uusi annos vasta, kun neste on kokonaan imeytynyt riisiin.

Aikaa kuluu 15-20 min. Kuullota purjo ja sitten nopeasti kirsikkatomaatin.

Mausta oreganolla, timjamilla, suolalla ja mustapippurilla..

Sekoita risoton joukkoon balsamiviinietikka.

Kaada purjo-tomaattiseos keoksi riisin keskelle.

Tarjoa porsaanfilepihvien ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)545g147kcal7.1g26.1g1.1g9.3g
Vesi, vesijohtovesi 1282g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 801g549kcal2.5g4.8g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g641g2192kcal44.2g499.8g2.6g8.3g
Oliiviöljy 45g397kcal0g0g44.9g0g
Voi 45g325kcal0.5g0.2g36.5g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g90g54kcal2.2g4.5g6.3g0.7g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g577g173kcal5.8g23.1g1.7g0g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g1096g1315kcal241.1g9.9g38.4g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10240g10303kcal606.8g1136.8g263g47.6g
Valittu annoskoko5120g5151kcal303.4g568.4g131.5g23.8g
Annoskoko puolitettuna2560g2576kcal151.7g284.2g65.8g11.9g
Arvot/100g100g101kcal5.9g11.1g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290876