Juustomunakas Tampula

2 munaa, 2 rkl vettä, sinileima emmentalia raastettuna 15 g, poutapäivää paistamiseen.

Hyppysellinen suolaa ja paprikajauhetta.

Sekoita munat, vesi ja mausteet ja paista pannulla kunnes seos on hyytynyt.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kn juusto on lähes sulanut, käännä puolikkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3520g5021kcal440g10.6g360.8g0g
Vesi960g0kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima (Arla)480g1824kcal139.2g0g139.2g0g
Poutapäivä voista ja rypsiöljystä160g1152kcal1.6g1.6g128g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10240g15995kcal1161.6g24.4g1256g0g
Valittu annoskoko5120g7997kcal580.8g12.2g628g0g
Annoskoko puolitettuna2560g3999kcal290.4g6.1g314g0g
Arvot/100g100g156kcal11.3g0.2g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316134