Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2400g433kcal13.4g60g9.6g16.8g
Peruna, keskikokoinen 60g320g192kcal4.8g41.6g0.3g2.9g
Paprika, punainen1200g308kcal10.8g55.2g4.8g24g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g400g1236kcal80g5.6g100g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)400g640kcal10.8g10.8g60g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g400g628kcal64g0g44g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10240g6875kcal367.6g346.4g437.4g87.4g
Valittu annoskoko5120g3438kcal183.8g173.2g218.7g43.7g
Annoskoko puolitettuna2560g1719kcal91.9g86.6g109.4g21.9g
Arvot/100g100g67kcal3.6g3.4g4.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353419