Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g3856g3663kcal308.5g539.8g27g308.5g
Sipuli (kuorittu)375g101kcal4.9g18g0.7g6.4g
Valkosipuli 86g93kcal6.8g14g0.5g1.8g
Oliiviöljy 375g3315kcal0g0g374.9g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g107g21kcal0g7g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka321g264kcal10.9g61.1g3.2g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10240g14915kcal662.2g1279.8g812.6g639.8g
Valittu annoskoko5120g7458kcal331.1g639.9g406.3g319.9g
Annoskoko puolitettuna2560g3729kcal165.6g320g203.2g160g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.5g7.9g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678