Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima240g936kcal69.6g0g72g0g
Katkarapu 1600g1094kcal231g0g17.6g0g
Tomaattimurska 2000g588kcal11.2g106g4g38g
Hunaja 26g86kcal0.1g21g0g0g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Sipuli 220g67kcal2.8g10.6g0.4g3.7g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g1000g2500kcal100g430g35g70g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10240g10932kcal831.6g1139.8g298.2g224g
Valittu annoskoko5120g5466kcal415.8g569.9g149.1g112g
Annoskoko puolitettuna2560g2733kcal207.9g285g74.6g56g
Arvot/100g100g107kcal8.1g11.1g2.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63471