RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1259g1796kcal157.3g3.8g129g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g999g3197kcal0g30g379.6g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)340g1087kcal37.4g214g9.5g40.8g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g1479g4953kcal204g947.8g34g88.7g
Raparperi 799g269kcal5.5g44g0.8g11.2g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g50g155kcal5.5g30g3.5g14g
Leivinjauhe 50g88kcal2.6g18.9g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g100g364kcal3.5g79.5g3.5g0g
Hermesetas-jauhe45g130kcal0.5g25.2g0g18g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10240g24077kcal832.6g2786.4g1119.8g345.8g
Valittu annoskoko5120g12038kcal416.3g1393.2g559.9g172.9g
Annoskoko puolitettuna2560g6019kcal208.2g696.6g280g86.5g
Arvot/100g100g235kcal8.1g27.2g10.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435