Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2334g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g700g168kcal8.4g23.8g1.4g14.7g
Porkkana 467g153kcal2.9g26g0.9g11.9g
Palsternakka 175g111kcal0.9g20.7g0.7g7.9g
Sipuli 175g53kcal2.2g8.4g0.4g3g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl70g53kcal2.8g5.6g2.1g0.1g
Persilja 47g13kcal0.6g0.5g0.1g3.7g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)700g770kcal161.1g0g14.7g0g
Paprika punainen 233g68kcal2.2g10.5g0.9g4.4g
Selleri, annos 50g175g25kcal1.8g5.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g105kcal0g0g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10248g3113kcal371.4g213g66.2g92.8g
Valittu annoskoko5124g1557kcal185.7g106.5g33.1g46.4g
Annoskoko puolitettuna2562g778kcal92.9g53.3g16.6g23.2g
Arvot/100g100g30kcal3.6g2.1g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101409