Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g1399g1539kcal251.8g25.2g46.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g933g233kcal12.1g39.2g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Valkosipuli 280g303kcal22.1g45.6g1.7g5.9g
Rypsiöljy 70g619kcal0g0g69.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 699g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 37g114kcal3.5g5g8.8g0.6g
Suolapähkinä 14g83kcal3.5g1.4g7g1g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g1399g1874kcal80.7g339.5g18.7g48g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10248g9758kcal757.6g949.4g310.6g128g
Valittu annoskoko5124g4879kcal378.8g474.7g155.3g64g
Annoskoko puolitettuna2562g2440kcal189.4g237.4g77.7g32g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.3g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612