Tonnikala-tomaattipasta

AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.

penne

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Keitä pasta.

Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.

Tarjoile kastike pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 63g68kcal5g10.3g0.4g1.3g
Oliiviöljy, olio extra vergine di oliva (Cirio), annos 10g77g635kcal0g0g70.5g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g2597g857kcal39g124.7g10.4g0g
Vaaleaa tonnikala paloina vedessä (Rainbow), annos 185g983g1081kcal255.5g0g9.8g0g
Viola tuorejuusto, paprika chili 13% (Valio), annos 100g1404g2387kcal108.1g73g182.5g39.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10248g10055kcal815.2g416g547.2g81.2g
Valittu annoskoko5124g5028kcal407.6g208g273.6g40.6g
Annoskoko puolitettuna2562g2514kcal203.8g104g136.8g20.3g
Arvot/100g100g98kcal8g4.1g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432985