Heidin Kaalisalaatti

Halkaise kaali keskeltä ja raasta juustoraasitmella leikkauspuolelta "silpuksi".

Palo sipuli, kurkku ja paprika sekaan.

Ripottele 1dl sokeria näiden päälle.

Kastike
Kiehauta n. 3min
1dl omenaviinietikkaa
1dl vettä
1d oliiviöljyä
1tl siirappia
+ ripaus mustapippuria

Kaada kulhoon ja sekoita vähäsen.

Kelmu päälle ja jääkaappiin.

Valmista seuraavana päivänä.

Mielettömän loistava vaikkapa pizzan kanssa.

Säilyy jopa pariviikkoa ja paranee vain vanhetessaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2797g671kcal33.6g95.1g5.6g58.7g
Kurkku, tuore839g84kcal5g14.2g0.8g5.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Paprika, punainen140g36kcal1.3g6.4g0.6g2.8g
Sokeri238g965kcal0g237.5g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g280g56kcal0g18.2g0g0g
Siirappi, tumma20g63kcal0g14.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 280g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 252g2226kcal0g0g251.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10248g8353kcal87g798.6g518.6g144.4g
Valittu annoskoko5124g4177kcal43.5g399.3g259.3g72.2g
Annoskoko puolitettuna2562g2088kcal21.8g199.7g129.7g36.1g
Arvot/100g100g82kcal0.8g7.8g5.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94633