Kalapihvi

1. Jauha kalat, lisää sekaan muna.

2. Kuullota sipuli voissa ja lisää kerma, suola ja pippuri.

Kiehauta
3. Lisää tilli ja korppujauho.

4. Sekoita massat yhteen monitoimikoneen taikinakoukulla.

Jäähdytä jääkaapissa ja anna tekeytyä hetki.

5. paista väri pintaan kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. 175cel.

n.15min

Hox! Kala voi olla muutakin kuin haukea/lohta.

Särjet, ahvenet, säynet jne. kelpaavat hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Vilpertti79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki (Kela 1989), annos 100g188g152kcal34.5g0g1.3g0g
Lohifilee 188g366kcal35.1g0g25.3g0g
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)38g60kcal1g1g5.6g0g
Tilli, tuore 1.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl44g57kcal5.7g0.2g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Korppujauho 15g55kcal1.6g11.2g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1026g1665kcal157g26.8g102.6g2.4g
Valittu annoskoko513g833kcal78.5g13.4g51.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna257g416kcal39.3g6.7g25.7g0.6g
Arvot/100g100g162kcal15.3g2.6g10g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213855