Lihapata rehuilla

Paista kastikelihat rapeiksi pannulla ja nosta ne jäähtymään.

Paloittele paiston aikana kasvikset paloiksi ja lihat paistettuasi paista herkkusienet lihoista irronneessa rasvassa.

Laita paloitellut kasvikset ja paistetut herkkusienet pataan ja murenna käsin rapeaksi paistettu kastikeliha sekaan.

Lisää mausteet makusi mukaan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Ruskista karjalanpaistilihat pannulla ja nosta ne pataan päällimmäiseksi.

Paistetaan n. 200-asteisessa uunissa tunnin ajan, sekoitetaan ja alennetaan lämpötila 150 asteeseen seuraavaksi tunniksi.

Tämän jälkeen lisätään ruokakerma ja sekoitetaan (tarkasta mausteet) ja annetaan hautua kannen alla n. tunnin ajan.

Maustetaan oman maun mukaiseksi esim.

mustapippurilla, suolalla, persiljalla, valkopippurilla, chilillä, paprikajauheella, tms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Herkkusieni 44g7kcal0.9g0.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 1.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Porkkana 41g14kcal0.3g2.3g0.1g1.1g
Bataatti, kuorittu 55g45kcal0.9g9.3g0g1.7g
Lihapata, karjalanpaisti, nauta, keskirasvainen sika 188g223kcal27.1g0g12.8g0g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl25g21kcal0.3g1.1g1.7g0g
Kastikeliha, raaka (Saarioinen), annos 350g40g128kcal6g0g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1026g896kcal72g29.2g53.6g8g
Valittu annoskoko513g448kcal36g14.6g26.8g4g
Annoskoko puolitettuna257g224kcal18g7.3g13.4g2g
Arvot/100g100g87kcal7g2.8g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214938