Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 75g17kcal0.4g2.6g0.2g1.1g
Peruna, keskikokoinen 60g222g133kcal3.3g28.9g0.2g2g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g112g6.7kcal0.1g0.6g0.4g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g75g123kcal15g0g7.5g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g28g22kcal0.3g6.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1026g604kcal38.2g77.8g16.6g6.2g
Valittu annoskoko513g302kcal19.1g38.9g8.3g3.1g
Annoskoko puolitettuna257g151kcal9.6g19.5g4.2g1.6g
Arvot/100g100g59kcal3.7g7.6g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289198