Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g171g590kcal13.3g66.7g28.9g3.4g
Kanttarelli, tuore, annos 100g90g22kcal1.6g2.7g0.5g1.7g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus23g79kcal3.1g0.1g7.2g0g
Oivariini vähärasvainen2.3g12kcal0g0g1.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 90g297kcal1.8g2.7g31.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu50g62kcal5.4g0.1g4.5g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g23g79kcal1.6g4.5g6.1g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g45g68kcal7.2g0.5g4.1g0g
Purjosipuli 20g4.6kcal0.4g0.5g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1026g2425kcal68.8g155.6g168.4g11g
Valittu annoskoko513g1213kcal34.4g77.8g84.2g5.5g
Annoskoko puolitettuna257g606kcal17.2g38.9g42.1g2.8g
Arvot/100g100g236kcal6.7g15.2g16.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697