Pikamajoneesi

Laita korkeaan kapeaan astiaan öljy, muna, sinappi, etikka, sitruunamehu ja suola.

Laita sauvasekoitin astian pohjaan ja käynnistä se. Surauta pari kertaa kunnes majoneesi sakenee sopivasti.

Mausta halutessasi valkosipulilla, chilillä, yrteillä tai currylla.

Säilyy jääkaapissa noin vuorokauden verran.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 304g2686kcal0g0g303.8g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g131g170kcal17.1g0.4g10.8g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl23g32kcal1.1g2.1g2.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton23g4.7kcal0.1g0.4g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)23g4.5kcal0g1.5g0g0g
Ruokasuola jodioitu 11g0.3kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1026g5794kcal36.8g8.8g633.4g0g
Valittu annoskoko513g2897kcal18.4g4.4g316.7g0g
Annoskoko puolitettuna257g1449kcal9.2g2.2g158.4g0g
Arvot/100g100g565kcal3.6g0.9g61.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384485