Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Paprika punainen 150g44kcal1.4g6.8g0.6g2.9g
Lehtikaali 94g37kcal3.2g3.8g0.6g1.9g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g150g406kcal27.1g3g31.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)5.6g1.1kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1026g1017kcal65.4g35.2g66g12.2g
Valittu annoskoko513g509kcal32.7g17.6g33g6.1g
Annoskoko puolitettuna257g254kcal16.4g8.8g16.5g3.1g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.4g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230