Bataatti-viherpippuri sosekeitto

Pilko punasipuli, valkosipuli, selleri ja bataatti

Ruskista kevyesti sipulit ja selleri öljyssä.

Lisää bataatti ja pyörittele.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio ja mahdolliset yrttimausteet (Basilika tai timjami toimivat hyvin).

Anna kiehua hiljalleen, kunnes juurekset ovat tarpeeksi pehmeitä soseutettaviksi.

Soseuta keitto ja lisää koskenlaskija.

Lisää muita mausteita ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1710 grammaa

Batukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto255g714kcal48.4g0g56.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow30g78kcal3g3g6g0.5g
Vesi3000g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Bataatti, kuorittu 1029g833kcal16.2g173.2g0.5g30.9g
Juuriselleri 378g119kcal4.7g17.4g0.8g11.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl33g297kcal0g0g33g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10260g4374kcal161.2g436.4g194.8g100.2g
Valittu annoskoko5130g2187kcal80.6g218.2g97.4g50.1g
Annoskoko puolitettuna2565g1093kcal40.3g109.1g48.7g25.1g
Arvot/100g100g43kcal1.6g4.3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=65279