Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 960g333kcal44g18.5g2.9g23.8g
Paprika punainen 480g141kcal4.5g21.6g1.9g9.1g
Palvikinkku HK 3%360g360kcal64.8g1.8g10.8g0g
Sipuli, paistettu 240g243kcal3.1g11.7g19.7g4.1g
Oliiviöljy 432g3820kcal0g0g432g0g
Herkkusieni 480g76kcal10.1g1.4g1.6g7.2g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)240g492kcal2.9g110.4g4.1g0g
Kidneypapu, suolaliemessä960g1056kcal74.9g172.8g4.8g76.8g
Papu valkoinen, keitetty 960g1033kcal80.9g134.4g3.4g67.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10272g15161kcal574.2g953g962.6g377.4g
Valittu annoskoko5136g7581kcal287.1g476.5g481.3g188.7g
Annoskoko puolitettuna2568g3790kcal143.6g238.3g240.7g94.4g
Arvot/100g100g148kcal5.6g9.3g9.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613