Ranskalainen pata

Ruskista lihat.

Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin.

Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Krissy

Krissy sanoi...

Ruskista lihat. Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin. Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

perjantai 25.11.2011 klo 12:37

Krissy sanoi...

Höh, tuli ohje kommentiksi. .No ei se mitään. \r\n\r\nSen verran muokattu ohje pakon sanelemana, että tomaattimurskan olis pitänyt olla yrttisellaista, sipulin lohkottua tuoretta, samoin valkopisulin tuoretta ja lihaa oli vain 600g.

perjantai 25.11.2011 klo 12:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti (paistamaton)2133g2368kcal462.9g0g55.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 53g183kcal5.4g37.3g0.6g1.9g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 127g898kcal0.5g0g101.3g0g
Sipulikuutiot rainbow533g53kcal8g8g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g40g39kcal2.4g6.8g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g347g97kcal2.1g20.6g0.7g8.7g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)1067g427kcal11.7g76.8g5.3g14.9g
Punaviini 800g564kcal2.5g1.6g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl27g67kcal3.2g0.4g5.9g0g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.7g7.5kcal0.3g1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10272g9406kcal998g305g339.2g52.4g
Valittu annoskoko5136g4703kcal499g152.5g169.6g26.2g
Annoskoko puolitettuna2568g2352kcal249.5g76.3g84.8g13.1g
Arvot/100g100g92kcal9.7g3g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260351