Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g1500g4050kcal262.5g0g330g0g
Sipuli 690g209kcal8.6g33.1g1.4g11.7g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g210g155kcal9.5g27.1g0.4g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g108g335kcal18.4g58.3g3.1g14g
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g168g151kcal5g5.9g11.8g1.2g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g60g540kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10272g10880kcal608g248.8g813.4g53.8g
Valittu annoskoko5136g5440kcal304g124.4g406.7g26.9g
Annoskoko puolitettuna2568g2720kcal152g62.2g203.4g13.5g
Arvot/100g100g106kcal5.9g2.4g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364390