Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 234g161kcal11.8g21.9g0.9g7.2g
Vesi2336g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Parsakaali brokkoli 467g164kcal21.6g9.1g1.4g11.7g
Peruna, keskikokoinen 60g701g420kcal10.5g91.1g0.7g6.3g
Pestokastike, yrttikastike 175g856kcal14.3g2.5g87.5g7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl35g315kcal0g0g35g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)1051g1366kcal189.2g23.1g64.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10276g6641kcal498.4g308.8g379.8g71.4g
Valittu annoskoko5138g3321kcal249.2g154.4g189.9g35.7g
Annoskoko puolitettuna2569g1660kcal124.6g77.2g95g17.9g
Arvot/100g100g65kcal4.9g3g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169794