Tomaattinen broileri-kaalipata (karppi)

Ruskista broilerisuikaleet öljyssä ja pane ne hetkeksi sivuun.

Kuullota pilkottu sipuli ja murskattu valkosipuli öljyssä, lisää joukkoon suikaloitu kaali, suolaa ja pippuria.

Anna kaalin ruskistua kauniin väriseksi.

Lisää sitten tomaattimurska ja broilerinsuikaleet ja anna hautua vielä noin 10 min. Lisää sitten paloiteltu kesäkurpitsa, kerma ja silputtua tuoretta rakuunaa.

Kiehauta sen verran, että kesäkurpitsa hiukan pehmenee, mutta pysyy kiinteänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g100g110kcal23g0g1.8g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Kaali, valkokaali250g53kcal3g8.5g0.5g5.2g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)100g25kcal1g5.5g0g1.4g
Kesäkurpitsa, tuore15g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 25g83kcal0.5g0.7g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1028g604kcal56g32.8g27.2g14g
Valittu annoskoko514g302kcal28g16.4g13.6g7g
Annoskoko puolitettuna257g151kcal14g8.2g6.8g3.5g
Arvot/100g100g59kcal5.4g3.2g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226720