Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.6g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 84g103kcal17.9g0g3.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g56g14kcal2.4g2.4g0.1g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)39g138kcal6.3g25.2g1g2.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g35g99kcal6.7g0g7.7g0g
Ranskankerma Valio42g118kcal1.1g1.5g11.8g0g
Voi 2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1028g1003kcal69.4g61.8g53.2g6.2g
Valittu annoskoko514g502kcal34.7g30.9g26.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna257g251kcal17.4g15.5g13.3g1.6g
Arvot/100g100g98kcal6.7g6g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597