Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g188g113kcal2.8g24.5g0.2g1.7g
Porsaanpaisti vähärasvainen 175g285kcal49g0g9.7g0g
Porkkana 59g19kcal0.4g3.3g0.1g1.5g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Lanttu 48g14kcal0.5g2.2g0.1g0.9g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala4.8g14kcal1g0.2g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1029g910kcal108.4g64.2g22.4g9.6g
Valittu annoskoko515g455kcal54.2g32.1g11.2g4.8g
Annoskoko puolitettuna257g228kcal27.1g16.1g5.6g2.4g
Arvot/100g100g89kcal10.5g6.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136301