Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g200g400kcal40g0g26g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g67kcal0g0g7.5g0g
Sipuli 60g18kcal0.7g2.9g0.1g1g
Tomaattipyree, Pirkka10g8.2kcal0.3g1.9g0.1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.7g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen150g465kcal12g80.9g8.2g0.7g
Maustekurkku sokerisuolattu 35g7kcal0.2g1g0g0.6g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio50g70kcal1.4g3.2g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1029g2087kcal109.8g183.2g95.8g5g
Valittu annoskoko515g1043kcal54.9g91.6g47.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna257g522kcal27.5g45.8g24g1.3g
Arvot/100g100g203kcal10.7g17.8g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946