Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 161g47kcal1.5g7.2g0.6g3.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha117g194kcal22.2g0g11.7g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g29g94kcal15.2g8.2g0.1g4.7g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss44g136kcal10.5g0.4g10.1g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)117g29kcal1.2g6.4g0g1.6g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g8.2g7.4kcal0.2g0.3g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1029g1036kcal102.8g49g46.4g20.2g
Valittu annoskoko514g518kcal51.4g24.5g23.2g10.1g
Annoskoko puolitettuna257g259kcal25.7g12.3g11.6g5.1g
Arvot/100g100g101kcal10g4.8g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219315