Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 176g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g4.4g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 49g435kcal0g0g49.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 285g979kcal29.1g199.7g3.4g10g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1029g2828kcal58.2g399.4g105.2g20g
Valittu annoskoko515g1414kcal29.1g199.7g52.6g10g
Annoskoko puolitettuna257g707kcal14.6g99.9g26.3g5g
Arvot/100g100g275kcal5.7g38.8g10.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361198