Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g600g360kcal9g78g0.6g5.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g375g105kcal2.3g22.3g0.8g9.4g
Purjosipuli 250g57kcal4.5g6g0.5g5.3g
Seiti x-tra750g600kcal127.6g7.5g7.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow25g65kcal2.5g2.5g5g0.4g
Sitruunamehu, laimentamaton38g7.9kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3002g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g100g74kcal4.5g12.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10280g2540kcal301g259.6g29.2g41g
Valittu annoskoko5140g1270kcal150.5g129.8g14.6g20.5g
Annoskoko puolitettuna2570g635kcal75.3g64.9g7.3g10.3g
Arvot/100g100g25kcal2.9g2.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448