Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g600g3600kcal126g39.6g324g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 960g1205kcal105.6g2.5g86.6g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)1600g4160kcal416g24g272g0g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.2g0g0.4g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli600g420kcal57g24g12g0.6g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g400g440kcal72g8g12g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g300g61kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g600g1290kcal150g13.2g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10280g22633kcal1865.2g305.8g1499g10.4g
Valittu annoskoko5140g11317kcal932.6g152.9g749.5g5.2g
Annoskoko puolitettuna2570g5658kcal466.3g76.5g374.8g2.6g
Arvot/100g100g220kcal18.1g3g14.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104