Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g1355g1043kcal31.2g6.8g98.9g0g
Sipuli 994g301kcal12.4g47.7g2g16.9g
Vesi1806g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 90g310kcal9.2g63.2g1.1g3.2g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 903g1084kcal28.3g40.6g90.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10296g5475kcal162.2g316.6g384.6g40.2g
Valittu annoskoko5148g2738kcal81.1g158.3g192.3g20.1g
Annoskoko puolitettuna2574g1369kcal40.6g79.2g96.2g10.1g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302612