Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell1806g1987kcal415.5g0g37.9g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g90g14kcal0.9g1.8g0.2g1.3g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka90g9kcal1g0.7g0.2g0.9g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g151g20kcal1.1g3.2g0.3g1.5g
Herne-maissi-paprika, Pirkka602g416kcal24.1g66.2g4.8g18.7g
Makaroni, keitetty, suolaa 2408g2326kcal72.5g471.8g7.7g23.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10296g9541kcal1030.2g1087.4g102.2g92.4g
Valittu annoskoko5148g4770kcal515.1g543.7g51.1g46.2g
Annoskoko puolitettuna2574g2385kcal257.6g271.9g25.6g23.1g
Arvot/100g100g93kcal10g10.6g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566