Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 208g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus73g47kcal1.2g10.9g0.1g1g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä83g57kcal2.6g10g0.6g2.5g
Atria broilerin fileesuikale naturell146g160kcal33.5g0g3.1g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g4.6g13kcal0.4g0.8g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1030g555kcal75.4g43.4g9.4g7g
Valittu annoskoko515g277kcal37.7g21.7g4.7g3.5g
Annoskoko puolitettuna258g139kcal18.9g10.9g2.4g1.8g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278084