Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow75g53kcal12.8g0g0.2g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g38g75kcal7.7g0g5g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g50g85kcal3.9g2.6g6.5g1.4g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g100g28kcal1.1g4.8g0.4g3g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g2.5g5.5kcal0.4g0.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1030g493kcal51.8g15.6g24.6g8.8g
Valittu annoskoko515g246kcal25.9g7.8g12.3g4.4g
Annoskoko puolitettuna258g123kcal13g3.9g6.2g2.2g
Arvot/100g100g48kcal5g1.5g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347652