Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 62g64kcal2.2g11.2g0.7g1.8g
Kananmuna kuorineen punnittu 34g43kcal3.8g0.1g3.1g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g125g75kcal4.6g9.1g2.5g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)31g110kcal1.7g23.2g1.1g1.7g
Korppujauho 13g48kcal1.4g9.8g0.1g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g415kcal47.4g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1030g1510kcal122.2g106.8g65g8.4g
Valittu annoskoko515g755kcal61.1g53.4g32.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna258g378kcal30.6g26.7g16.3g2.1g
Arvot/100g100g147kcal11.9g10.4g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91676