Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 60g46kcal1.1g9.3g0.1g0.6g
Lanttu 49g14kcal0.5g2.3g0.1g0.9g
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 14g4.8kcal0.3g0.6g0g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi3.1g8.7kcal0.3g0.2g0.7g0g
Persilja 0.7g0.2kcal0g0g0g0.1g
Nakki, Atria A-lk kuoreton56g124kcal6.3g1.4g10.7g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1031g425kcal17.8g32.4g23.4g6.8g
Valittu annoskoko515g213kcal8.9g16.2g11.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna258g106kcal4.5g8.1g5.9g1.7g
Arvot/100g100g41kcal1.7g3.1g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256320