Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 281g83kcal1.6g14.9g0.6g5.3g
Atria sika-nauta jauheliha 23%141g380kcal23.9g0g32.3g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipuli 6.7g7.3kcal0.5g1.1g0g0.1g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g2.2g8.3kcal0.3g1.4g0.2g0g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g25g228kcal0g0g25.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1030g1448kcal54.2g41g117g13.4g
Valittu annoskoko515g724kcal27.1g20.5g58.5g6.7g
Annoskoko puolitettuna258g362kcal13.6g10.3g29.3g3.4g
Arvot/100g100g141kcal5.3g4g11.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650