Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g225g56kcal2.3g11g0.5g5.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha113g187kcal21.4g0g11.3g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Tomaattimurska Eldorado110g22kcal1.3g3.8g0.1g1.5g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g42g123kcal13.9g0.5g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1030g789kcal78.4g33g38.4g15g
Valittu annoskoko515g395kcal39.2g16.5g19.2g7.5g
Annoskoko puolitettuna258g197kcal19.6g8.3g9.6g3.8g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.2g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99763