Thaimaalainen kanakeitto

1.Kuori ja keitä juurekset kypsiksi vedessä ja soseuta keitos.

2. Lisää murskatut valkosipulit, mausteet, valkoviini, raastettu inkivääri, sitruunamehu sekä pieneksi kuutioidut kanapalat.

Anna kiehua pienellä lämmöllä n. 10-15- minuuttia siten, että kanapalat kypsyvät.

Tulisieluisempi voi laittaa chiliä reilusti.

3. Lisää kookosmaito joukkoon, mutta älä enää kiehuta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 589 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g53g58kcal12.1g0g0.9g0g
Bataatti, kuorittu 26g21kcal0.4g4.4g0g0.8g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 44g24kcal0.7g5.7g0.1g0.4g
Porkkana 34g11kcal0.2g1.9g0.1g0.9g
Kookosmaito, light, kevyt, Santa Maria, 1 prk70g35kcal0.3g0.7g4.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.9g2kcal0.2g0.3g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5.2g14kcal0.7g0.6g0.9g0g
Valkoviini kuiva 11g7.2kcal0g0.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.6g0.6kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen2.6g1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 262g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g3.5g14kcal0g3.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1030g374kcal29.4g34.6g12.4g4.2g
Valittu annoskoko515g187kcal14.7g17.3g6.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna258g94kcal7.4g8.7g3.1g1.1g
Arvot/100g100g36kcal2.9g3.4g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93101