Perukan pupupata

Paista lihat, sipuli, sienet ja porkkanat.

Lisää vesi ja laakerinlehti, hauduta tunnin verran.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 515 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jänis 1666g2168kcal352.1g0g83.3g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g500g150kcal5g20g1.5g0g
Sipuli 417g126kcal5.2g20g0.8g7.1g
Porkkana 433g142kcal2.7g24.1g0.9g11g
Rypsiöljy 68g597kcal0g0g67.5g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g67g247kcal0.7g56g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10300g6857kcal731.4g240.2g312g36.2g
Valittu annoskoko5150g3429kcal365.7g120.1g156g18.1g
Annoskoko puolitettuna2575g1714kcal182.9g60.1g78g9.1g
Arvot/100g100g67kcal7.1g2.3g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114575