Punainen kalapata

Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Maikkinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus1399g979kcal223.8g0g4.2g0g
Purjosipuli 839g192kcal15.2g20.1g1.7g17.6g
Tilli, tuore 105g31kcal3.9g0.9g0.8g2.2g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)2798g918kcal19.6g181.9g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10304g4241kcal525g405.8g41.4g39.6g
Valittu annoskoko5152g2121kcal262.5g202.9g20.7g19.8g
Annoskoko puolitettuna2576g1060kcal131.3g101.5g10.4g9.9g
Arvot/100g100g41kcal5.1g3.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189480