Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1121g1860kcal212.9g0g112.1g0g
Kaali, valkokaali1401g296kcal16.8g47.6g2.8g29.4g
Kesäkurpitsa zucchini 1541g278kcal8.6g38.5g6.2g10.8g
Purjosipuli 560g128kcal10.1g13.4g1.1g11.8g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g126g106kcal5.4g24.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu14g11kcal0.3g2.5g0.1g0.3g
Mustapippuri 5.6g16kcal0.6g2.1g0.2g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 280g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow42g378kcal0g0g42g0g
Hunaja 42g139kcal0.2g34g0g0g
Hunaja 20g65kcal0.1g15.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10304g6554kcal510g356g329g107.6g
Valittu annoskoko5152g3277kcal255g178g164.5g53.8g
Annoskoko puolitettuna2576g1638kcal127.5g89g82.3g26.9g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257821