Gluteenittomat porkkanasämpylät

Kuori porkkanat
Raasta tai mörssää tehosekoittimella, itseä laiskotti.

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Sulata voi.
Sekoita hiiva pariin desiä jauhoja.

heitä perään maidot, rasvat ja porkkanat.

Ja perunakuidut.

Ja pellavarouheet.

Sitte vaan lapa koneeseen eli handu taikinaan ja vaivaamaan.

Loput jauhot hitaasti lisäillen.

Jätä kohoamaan kaksinkertaiseksi.

Vaivaa vielä vähän.

Pyöritä sämbyllsönit ja anna niidenkin kohota vielä hetki.

Voitele munalla.

Paista 225C 15minsaa.

Syö!!!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hannuzka79

Hannuzka79 sanoi...

Ei se kohoa kaksinkertaiseksi, ei sitten millän..

keskiviikko 20.02.2013 klo 21:24

Hannuzka79 sanoi...

Ä+

keskiviikko 20.02.2013 klo 21:24

AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton karkea jauhoseos (Semper), annos 500g2129g6600kcal53.2g1596.7g10.6g159.7g
Maito, Kevyt1277g588kcal40.9g61.3g19.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g852g238kcal5.1g50.7g1.7g21.3g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g106g514kcal26.1g35.4g30.7g30.2g
Perunakuitu jauheena (Semper), annos 100g639g479kcal31.9g76.6g3.2g447.1g
Voi 119g865kcal1.4g0.5g96.9g0g
Suola, annos 3g6.4g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10304g18567kcal317.2g3642.4g324.6g1316.6g
Valittu annoskoko5152g9284kcal158.6g1821.2g162.3g658.3g
Annoskoko puolitettuna2576g4642kcal79.3g910.6g81.2g329.2g
Arvot/100g100g180kcal3.1g35.3g3.2g12.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340488